Kontakti

Darba laiks

Pirmdiena - Ceturtdiena
12:00-21:00
Peiktdiena - Sestdiena
12:00-22:00
Svētdiena
10:00-21:00
Restorāns, Galdiņu rezervācija
25 665 445
Banketi, telpu īre
25 46 46 42
  • Kā rezervēt galdiņu restorānā?

    Galdiņu rezervācijai zvaniet restorāna darba laikā (P.-C 12:00-21:00, Pk.-S. 12:00-22:00, Sv. 10:00-21:00) uz restorānu - 25 665 445.

  • Cik bieži mainās restorāna ēdienkarte?

    Mūsu šefpavārs jaunu ēdienkarti izstrādā divas reizes gadā - pavasarī un rudenī. Nelielas izmaiņas iespējamas arī gada griezumā, kļūstot pieejamiem sezonāliem produktiem. Ar aktuālo ēdienkarti iespējams iepazīties mūsu sociālajos tīklos un mājaslapā, kā arī uz vietas restorānā.

  • Ar ko atšķiras galdiņa rezervācija no banketa?

    Rezervējot galdiņu, nodrošinām jums galdiņu mūsu restorānā tā darba laikā. Turpretī, rezervējot banketu, tas tiek rīkots atsevišķā telpā intīmākā un brīvākā gaisotnē,  kā arī jums pieejams savs viesmīlis. Galdiņa rezervācija ir bez maksas, bet īrējot atsevišķu telpu banketam, tiek piemērota telpas īres maksa.

  • Vai banketa laikā kompleksā būs arī citi cilvēki?

    Jā, īrējot banketa telpu, turpina darboties restorāns, kā arī viesnīca. Izņēmums ir visa kompleksa īre - šādā gadījumā viss komplekss pieejams tikai jums.

  • Kā rezervēt viesnīcas numuriņu?

    Viesnīcas numuriņu iespējams rezervēt, zvanot viesnīcas administratoram - 25 655 455 vai rakstot e-pastu uz [email protected]. Rezervācijas pieejamas arī caur mājaslapu Booking.com.

  • Kas ir "self check-in" princips viesnīcā?

    Self check-in princips nozīmē, ka ierodoties viesnīcā, Tevi nesagaidīs reģistratūra ar viesnīcas administratoru. Tādējādi ierasties vari jebkurā laikā no plkst. 16.00 līdz pat vēlai naktij.

    Pēc numuriņa rezervācijas veikšanas saņemsi SMS ar atslēgu seifa numuru un kodu tā atslēgšanai. Ierodoties ievadi kodu, atslēdzot savu seifu un saņemot atslēgas. Seifa numurs ir arī tavas istabiņas numurs.

    Viesnīcas numuriņi atrodas kompleksa otrajā stāvā, bet gardas, sātīgas brokastis tevi gaidīs trešajā stāvā katru dienu plkst. 6:00-11:30.

    Atceries! Pie numuriņa atslēgām atradīsi čipu. Tas nepieciešams kompleksa ārdurvju atslēgšanai pēc plkst. 21:00, kad tās automātiski tiek slēgtas.

    Izrakstoties no viesnīcas, atstāj savu atslēgu tai paredzētajā vietā pie durvīm.

  • Kā rezervēt telpu banketam?

    Banketa telpu iespējams rezervēt, zvanot banketu administratoram - 25 46 46 42 vai rakstot e-pastu uz [email protected].

    Rezervējot banketu, izvēlēsieties kādu no mūsu ēdināšanas piedāvājumiem. Pēc tāmes sastādīšanas rezervācijas apstiprinājums avansa maksājums 50% apmērā no tāmes summas. Atlikušie 50% tiek iemaksāti uzreiz pēc banketa, ņemot vērā mainīgās izmaksas (piemēram, alkohols, kafija, pasūtījumi no ēdienkartes utml.).